Naam: Ferdi van der Sluis
Leeftijd: 39 jaar
Graad: 2e Dan
Hij beoefent vanaf zijn 14e jaar karate en heeft als leerling van sensei Patrick en Inge in het wedstrijdteam gezeten. Vanwege zijn vechtcapaciteiten en jarenlange wedstrijdervaring helpt hij met de coaching op wedstrijden en neemt hij de lessen van de oudere jeugd en de volwassenen over als de hoofdleraren afwezig zijn vanwege bondsactiviteiten.

 

 

 

 


Naam: Sridal Bhagoe
Leeftijd: 26 jaar
Graad: 1e Dan
Sridal studeert bedrijfskunde en hij traint al vanaf zijn 8e jaar bij Kyôchô. Hij is nu assistent leraar en helpt voornamelijk de leraren in de jeugdgroepen. In zijn jeugd heeft hij veel wedstrijden gevochten en heeft ook meer dan 22 bekers uit die tijd en is 3 keer Nederlands jeugdkampioen geweest in zijn klasse. Hij is op wedstrijden te zien als hoekscheidsrechter, waar hij een opleiding voor heeft gevolgd. Op maandag geeft hij gevechtstraining aan de jeugd.

 

 

 


Naam: Nick Boersma
Leeftijd: 36 jaar
Graad: 1e kyu
Vooropleiding: Sport, gezondheid en Management. Werkt in het dagelijks leven als technisch consultant. Hij is voorzitter van de rugbyclub in Delfzijl. Nick bezoekt elk jaar de landelijke karatekampen van de N.S.K.O. en is samen met Arian mee geweest naar het examenkamp van sensei Patrick in Japan. Zijn interesse ligt het meest bij gevechtstraining en heeft ook veel volwassen wedstrijden gedaan. In 2015 lukte het hem om tijdens de NK in de open klasse kampioen te worden. Dojo Kyôchô kan op hem rekenen als extra invaller bij de les van de volwassenen.

 

 

 


Naam: Gaby Gafner
Leeftijd: 39 jaar
Graad: 2e kyu
Gaby is op haar 15e  begonnen met karate. Ze kwam in het wedstrijdteam en in deze periode is ze Nederlands kampioen geworden en één keer tweede op de Nederlandse kampioenschappen. Op andere  wedstrijden haalde ze nog verscheidene podiumplekken en mocht twee keer de stijlprijs in ontvangst nemen. Ze stopte met karate toen ze bij Defensie ging werken. Op haar 23e  is ze kort weer begonnen met karate en vanaf haar 30e  heeft het karate weer helemaal opgepakt. Ze heeft haar examens opnieuw afgelegd tot aan haar huidige graad, de 3e  kyu. In 2016 heeft ze nog deelgenomen aan het NK Kyokushin in Ahoy Rotterdam. Bij Kyôchô verzorgt ze niet alleen de catering bij alle activiteiten, maar is ze nu ook te vinden bij wedstrijden als assistent-coach en helpt zij Sensei Inge als begeleiding bij de Japanse schoolactiviteiten.

 

 


Naam: Ronald Tóth
Leeftijd: 54 jaar
Graad: 2e kyu
Hij is vroeger op zijn 22e jaar gestopt met karate en was toen geëindigd met 5e kyu kyokushin karate. Jaren later startte zijn dochter met karate en na een tijdje begon het bij hem ook weer te kriebelen en is hij als witte bander weer begonnen met trainen. Hij heeft opnieuw zijn examens moeten doorlopen en is op dit moment 3e kyu. Hij heeft als senior meegedaan aan een aantal katatoernooien en is als hoekscheidsrechter aanwezig op wedstrijden. Door jarenlang meegereisd te hebben naar allerlei kampioenschappen in binnen- en buitenland weet hij wat er speelt op wedstrijdniveau. Ronald houdt voor de club de algemene wedstrijdagenda bij. Voert ondersteunende taken uit bij wedstrijden in binnen- en buitenland van de A-selectie en zit al vanaf het begin in de organisatie van ons eigen beginnerstoernooi de Ommelander Cup. Vanaf dit jaar (2020) verdiept hij zich in het lesgeven in kihon en kata als senpai van de 35+ groep.

 


Naam: Arian Eijer
Leeftijd: 41 jaar
Graad: 2e kyu
Arian beoefent sinds 2008 karate. Hij kwam al eerder in aanraking met verschillende vormen van zelfverdediging tijdens zijn werk. Respect voor elkaar, samenwerking en discipline in deze tak van sport spreken hem erg aan. Hij heeft gevochten in verschillende karatewedstrijden. Nu coacht hij alweer een aantal jaren de jeugd tijdens wedstrijden. Vanaf 2017 ondersteunt Arian regelmatig leraren tijdens de lessen. Hij houdt ervan om de Japanse cultuur en zijn bijzonderheden te combineren in de lesstof, zodat de karateka’s ook geschiedenis en cultuur van de sport meekrijgen. Geeft graag teambuilding opdrachten en houdt van buitensport en activiteiten.