Kader

Naam: Martin Veenstra martinveenstra
Leeftijd: 40 jaar
Graad: 1e dan
Beroep: Constructeur / Engineer
Martin is op zijn 16e jaar begonnen met karate in City Gym in Delfzijl. Hij heeft in het verleden ook aan diverse toernooien meegedaan en met name prijzen behaald in het onderdeel kata. De laatste jaren is hij actief geweest als nationaal hoofd- en hoekscheidsrechter. Sensei Martin staat al jaren in de lessen van de jongste karatekids naast sensei Inge. Hij kent veel technieken die toepasbaar zijn als zelfverdediging en is naast zijn werk nog vrijwilliger bij de brandweer.
 Naam:  Ferdi van der Sluis  FerdivanderSluis
Leeftijd: 36 jaar
Graad: 1e dan
Beroep: Engineer E&I/IA
Hij beoefent vanaf zijn 14e jaar karate en heeft als leerling van sensei Patrick en Inge in het wedstrijdteam gezeten. Vanwege zijn vechtcapaciteiten en jarenlange wedstrijdervaring helpt hij met de coaching op wedstrijden en neemt hij de lessen van de oudere jeugd en de volwassenen over als de hoofdleraren afwezig zijn vanwege bondsactiviteiten.
 Naam: Arian Eijer  
Leeftijd: 37 jaar
Arian beoefend sinds 2008 karate en werkt bij de politie.Hij kwam al eerder in aanraking met verschillende vormen van zelfverdediging tijdens zijn werk. Respect voor elkaar, samenwerking en discipline in deze tak van sport spreken hem erg aan. Hij heeft gevochten in verschillende karatewedstrijden. Nu coacht hij alweer een aantal jaren de jeugd tijdens wedstrijden. Vanaf 2017 ondersteunn Arian regelmatig leraren tijdens de lessen. Hij houdt ervan om de Japanse cultuur en zijn bijzonderheden te combineren in de lesstof, zodat de karateka’s ook geschiedenis en cultuur van de sport meekrijgen. Geeft graag teambuilding opdrachten en houdt van buitensport en activiteiten.