Hoofdsponsor voor dojo Kyôchô Delfzijl

De Karateclub uit Delfzijl werd tijdens de 10 e editie van hun eigen beginnerstoernooi de Ommelander Cup benaderd door Edwin Gorter. De eigenaar van het bedrijf Transport, Koeriers en Taxi Delfzijl –  Eemshaven steunt de club in het nieuwe seizoen. Behalve de breedtesport waar de club zich mee bezighoudt, trainen de wedstrijdteams goed door en presteren ze op nationaal en internationaal niveau. Het team van leraren en assistenten houdt de jeugd goed in de gaten zodat ze verantwoord presteren en blessures minimaal zijn.

Sensei Patrick en Inge Stegenga zijn ook verheugd met het logo horende bij het bedrijf. Het taxibedrijf is namelijk werkzaam in de maritieme sector. In het logo is dan ook een schip en een vliegtuig te zien. Naast ons karatelogo past dit dus prima het gezicht van Delfzijl. Het bedrijf doet crew-changes in de grotere havens van Nederland. Er zijn daarom ook steunpunten te vinden in Harlingen, Den Helder, IJmuiden, Rotterdam en Vlissingen, met het hoofdkantoor in de Eemshaven.

Het is ook mogelijk om bemanningsleden te vervoeren naar bijvoorbeeld de supermarkt, huisarts, tandarts of het ziekenhuis. De chauffeurs zijn allemaal gediplomeerd en kennen de procedures met de  immigratiedienst. Marine Crew Services Netherlands beschikken over diverse luxe taxi’s, taxibussen en op aanvraag ook touringcars. De website MCSN.nl is bijna startklaar en dan te lezen in meerdere talen.

Geplaatst in Nieuws.