Bijzondere afsluiting seizoen karateschool Kyôchô

Dojo Kyôchô sloot haar seizoen af met een mooie voorstelling voor al hun leden en familie.

In sporthal Eelwerd gaven de leerlingen van sensei Patrick en Inge een demonstratie waarin voor de pauze de verschillende aspecten getoond werden van het karate en na de pauze konden de mensen genieten van verschillende toneelstukjes gebaseerd op vechtfilmthema’s.

Het publiek was onder de indruk van de vlotte org anisatie en de discipline waarin de verschillende leeftijdsgroepen opkwamen en in een eenheid samenwerkten. De discipline die de sport zo kenmerkt kwam zo goed tot zijn recht. Het programma werd als zeer afwisselend ervaren en er was veel werk verricht aan de kostuums en de keuze van de korte filmscenes op het filmdoek die als decor dienden.

De allerjongsten zorgden voor vermaak in de stukjes van Starwars en de Ninja Turtles en de middelste leeftijdsgroep speelden samen een grappige scene na uit Rush Hour met Jackie Chan.

De seniorengroep speelden andere bekende films na zoals Bruce Lee en Chuck Norris die het publiek moesten raden in de vorm van een quiz.

Ook het onderdeel Tamesiwari (het breken van materialen) zorgde voor spanning onder het publiek.